THE ONES COMMUNITY – POSTER DESIGN

 

Efter en oerhört inspirerande resa till New York i september 2019 kolliderade två själar ihop någonstans i universum utan att veta om det. Sedan krävdes ett enda möte mellan dessa för att skapa något som skulle inspirera oss själva och andra. Det första vi skakade hand på var att vi inte skulle vara som alla andra!

Vi ville inspirera med konst och dessutom på svenska, skapa inspirationstavlor för Sverige, av Sverige, och när vi tillsammans skulle pryda landets väggar med motivation var planen satt. Vi skulle sedan segla vidare ut i världen.

Vi är dedikerade till att designa prisvärda posters och exklusiva canvas tavlor med konst av hög kvalitet skapad exklusivt av oss själva som garanterat får dig att sitta rakt, kavla upp ärmarna och följa din passion.

Från dag ett har vi sagt att vi vill leva i en värld som du berör, vi vill leva i en värld med de som gör! Därav vårt namn - oneswhodo - och därför har vi introducerat The Ones! Inspirerande individer och stora personligheter och företag samt organisationer som sätter avtryck i världen genom att inspirera andra i sin omgivning samt sin community.

Därför är vi så stolta att vårt första exklusiva samarbete blir med Johanna Lassnack, grundare av bland annat Ryttarinspiration. Hon är föreläsare, entreprenör, ryttare och coach för unga idrottare och peppar liksom coachar mentalt och ger ryttare en mental boost över hela norden. Tillsammans med Johanna har vi designat en unik och exklusiv posterkollektion med hennes unika inspirations - och motivations citat, häst posters och canvas, med inspiration av populära häst affischer för oss och Er som hennes största fans, ridklubbar och alla andra som garanterat kommer att inspireras av hennes otroliga energi och entusiasm för personlig utveckling.

INSPIRERANDE DESIGNPOSTERS, CANVAS OCH AFFISCHER I OLIKA STORLEKAR FÖR TAVELVÄGGEN

Vårt inredningstips är att låta våra stora canvastavlor enbart vila mot väggen antigen direkt på golvet eller skänken i Er reception, hallen, sovrummet, barnrummet eller konferensrummet. Varför inte kombinera små och stora tavlor och posters, stående posters med liggande canvas med varandra och skapa en tavelvägg med olika slags ramar eller canvas redo att hängas direkt på väggen. Ones Who Do erbjuder posters och canvas i formaten 40x50 cm, 50x70 cm och 70x100 cm. Utforska vårt sortiment som vi ständigt kommer att uppdatera så håll utkik för nyheter och nya spännande samarbeten. Tagga ditt företag, gymmet, hemmet och väggen med dina designade poster, canvas eller tavelvägg på Instagram, Facebook, Linkedin, TikTok eller Pinterest med @oneswhodo!

Håll dig uppdaterad kring trender och våra nyheter genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev för unika erbjudanden och anslut dig gärna till vår community där alla inspirerar varandra till en bättre vardag full med passion och snygga tavelväggar. Varmt Välkommen till Ones Who Do!

 

FÖRETAGSINFORMATION

Oneswhodo AB
Org.nr: 556762-2302
Kullagatan 8
252 20 Helsingborg