Köpvillkor

 

Köpvillkor

Öppet köp
Ones Who Do ger dig rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från den dag du tagit emot din vara. Öppet köp gäller inte vid bruten förpackning. 

Vid retur ska varan returneras i samma skick som den var i vid leverans till dig. Varan ska i bästa möjliga mån returneras i Ones Who Do:s originalförpackning med eventuella tillbehör.
För att kontrollera att varan stämmer med din beställning får du endast hantera och undersöka varan på samma sätt som brukligt om du provar/tittar på en vara i en butik. 

För de fall du hanterat varan i större omfattning än vad som beskrivs här får du stå för varans värdeminskning. Ones Who Do tillämpar en fullständig värdeminskning (dvs. hela varans värde) om returnerad vara inte är i skick att säljas på nytt (såsom ny vara).

Retur
Vid retur av en vara står Ones Who Do för returkostnaden förutsatt att du först kontaktat vår kundtjänst via info@oneswhodo.se och följer nedanstående instruktioner.

Du registrerar din retur genom att skicka ett mejl till support@oneswhodo.se.
När returen blivit registrerad hos oss får du ett mejl med vidare instruktioner samt en fraktsedel. Tänk på att din produkt ska skickas väl emballerad!

I ditt mejl bifogar du följande information för snabbare hantering.
- E-postadress (som ditt köp registrerades med)
- Ordernummer
- Ditt namn
- Namn på produkten/produkterna
- Bifoga bild på varan
- Bifoga bild på paketet (om möjligt)


Du som kund står själv för transportrisken vid en retur. Ones Who Do tar inget ansvar för eventuell transportskada eller förlust av returnerad vara. Vi rekommenderar därför starkt att du följer våra anvisningar att paketera varan i dess originalemballage. Ones Who Do:s emballage är framtaget för att minimera risken för eventuella transportskador.

 

 

Vid fel skicka ett mail till support@oneswhodo.se