Vanliga frågor

Information om Covid-19

På grund av den pågående Coronapandemin finns begränsningar från vår underleverantör på ramar i storlek 40 x 50.
Vi på Oneswhodo beklagar detta och hoppas kunna lösa problemet inom kort.

Vi på Oneswhodo har tagit ett antal åtgärder för att minimera spridningen av COVID-19. All vår personal arbetar hemifrån och följer regeringens riktlinjer noggrant.
Våra produkter skickas från olika tryckerier över hela världen, som har fått försäkran om att de inte kommer att tvingas stängas under pandemi eftersom deras arbete anses nödvändigt. Om dessa tryckerier måste stängas återbetalar vi alla beställningar som du har gjort och som inte har skickats från vårt lager vid den tiden.

Beställning

Om du har uppgett fel information när du har lagt din beställning kan du begära om att ändra detta enklast genom att maila oss på support@oneswhodo.se. Tänk på att bifoga orderbekräftelse, alternativt namn och telefonnummer i mejlet för snabbare hantering.

Vi kommer därefter att skicka en ny orderbekräftelse till dig när vi har ändrat den felaktiga informationen.

Kontrollera att du har fyllt i rätt mailadress när du har lagt din order. Titta även i skräpposten på din mail. Om du inte fått orderbekräftelse trots att din mailadress är korrekt, vänligen kontakta support@oneswhodo.se snarast.

Vill du ångra ditt köp rekommenderar vi dig att kontakta oss omgående. Vi kan dock inte garantera att vi hinner makulera din order innan din beställning skickas, då din produkt produceras vid beställning.

Har du lagt din beställning på helgen eller utanför kontorstid är du varmt välkommen att skicka ett mail till oss. Du hittar våra kontaktuppgifter här.

Du kan göra ändringar i din order fram tills dess att din produkt har blivit hanterad. Efter detta kan du tyvärr inte göra ändringar i din order.

Ja, vi erbjuder paketpriser i begränsad upplaga.Är du intresserad av att köpa mer än 7 stycken posters / canvas, vänligen maila info@oneswhodo.se.

Leverans

Vår leveranstid är ungefär 3-5 arbetsdagar, vid högtryck kan en fördröjning på 2-3 dagar uppstå.

Har din order inte kommit fram inom detta tidsspann, vänligen skicka ett mail till support@oneswhodo.se med ditt ordernummer så hjälper vi dig.

Vår leveranstid är normalt 3-5 arbetsdagar. Vår målsättning är att kunna skicka din beställning senast dagen efter du lagt din order. Vänligen notera att en fördröjning på 1-2 dagar kan uppstå vid högt tryck hos fraktbolaget eller ett högre antal ordrar inkomna till vår orderavdelning.

Vi gör allt vi bara kan för att göra så du får din vara så fort som möjligt. Vi heter trots allt De Som Gör!

För att spåra dina produkter trycker du här. 

Du fyller därefter i ditt sändningsnummer du fått i ett mejl från oss.

Vi har ett lokalt samarbete med 70 tryckerier runt om i hela världen som möjliggör snabb, lokal och därmed klimatsmart och hållbar leverans. Detta minskar också transporter av tryckta varor med 90% och minskar koldioxidutsläppen från transportprocessen.

Förutom att du får dina produkter snabbare gör du även en insats för miljön! :)

Vi levererar vanligtvis våra produkter med DHL eller PostNord. Lokala avvikelser kan förekomma.

När du handlar hos oss på Ones Who Do betalar du ingen fraktkostnad.
Ones Who Do är, och kommer alltid, vara fraktfritt!

Absolut! Ones Who Do levererar fraktfritt och snabbt till hela världen.

För varor som kommer i retur till oss tillkommer en debiteringsavgift som täcker de dubbla fraktavgifter du som kund vanligtvis inte betalar för, samt producering av din produkt.

Betalning

När du handlar hos oss på Ones Who Do kan du alltid känna dig trygg i ditt köp.

Kortbetalning
Vi accepterar VISA, Mastercard, AMEX, Google Pay, Apple Pay och Paypal.

Klarna
Med Klarnas betalningsalternativ har du möjlighet att välja direktbetalning, faktura eller delbetalning via Klarna Bank.

Presentkort
Med Oneswhodos egna presentkort kan du som kund enkelt betala din order med det unika nummer som du hittar på ditt presentkort.

Absolut!
När du fyller i dina uppgifter fyller du i den adress du vill ha din faktura skickad till och den adress du vill ha leveransen till.

Nej, du kan endast använda en rabattkod per order. Däremot kan du kombinera ett presentkort med en rabattkod.

Kontrollera gärna stavningen en extra gång och var uppmärksam på eventuella siffror och versaler (stor/liten bokstav).
Se även eventuell giltighetstid för rabattkoden.

Om din rabattkod fortfarande inte fungerar ber vi dig kontakta vår kundtjänst på support@oneswhodo.se så hjälper vi dig.

Retur & reklamation

Ja. När du handlar på Ones Who Do har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från den dag du tagit emot din vara. Öppet köp gäller inte vid bruten förpackning.

Vid retur av en vara står Ones Who Do för returkostnaden, förutsatt att du först kontaktat vår kundtjänst via info@oneswhodo.se och följer våra instruktioner.

Ja. När du handlar på Ones Who Do har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från den dag du tagit emot din vara. Öppet köp gäller inte vid bruten förpackning.

Vid retur av en vara står Ones Who Do för returkostnaden, förutsatt att du först kontaktat vår kundtjänst via info@oneswhodo.se och följer våra instruktioner.

Oneswhodo strävar mot att återbetala beloppet så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar.
Vänligen observera, Oneswhodo måste ha mottagit varan innan återbetalning kan ske.

Har du genomfört ditt köp med kort förs summan tillbaka till det kort som användes vid köp. Har du genomfört ditt köpt med faktura pausar vi din faktura så returen hinner fram till oss. När vi tagit emot din retur skickas en uppdaterad faktura till din email.

Har du redan hunnit betala din faktura kommer du få ett mail från Klarna med ytterligare information.

För oss är det viktigt att du som kund känner dig nöjd med de produkter du köper av oss. Om du inte är nöjd med kvalitén på produkten eller om produkten, gör du enklast en reklamation genom att maila till support@oneswhodo.se.

När returen blivit registrerad hos oss får du ett mail med vidare instruktioner samt en fraktsedel. Tänk på att din produkt ska skickas väl emballerad!

I ditt mejl bifogar du följande information för snabbare hantering.

- E-postadress (som ditt köp registrerades med)
- Ordernummer
- Ditt namn
- Namn på produkten/produkterna
- Bifoga bild på varan
- Bifoga bild på paketet (om möjligt)

Du registrerar enklast din retur genom att skicka ett mejl till support@oneswhodo.se.När returen blivit registrerad hos oss får du ett mail med vidare instruktioner samt en fraktsedel. Tänk på att din produkt ska skickas väl emballerad!

I ditt mejl bifogar du följande information för snabbare hantering.
- E-postadress (som ditt köp registrerades med)
- Ordernummer
- Ditt namn
- Namn på produkten/produkterna
- Bifoga bild på varan
- Bifoga bild på paketet (om möjligt)

Om dina produkter är defekta eller felaktigt levererade vill vi hjälpa dig så fort vi kan. Vänligen skicka ett mail till support@oneswhodo.se och bifoga följande uppgifter:
- E-postadress (som köpet registrerades på)
- Ordernummer
- Namn
- Artikelnummer
- Bifoga bild på varan
- Bifoga bild på paketet (om möjligt)

Vår kundsupport kommer börja hantera ditt ärende så fort de kan. Har du ytterligare frågor eller synpunkter är du välkommen att kontakta oss på support@oneswhodo.se.

Våra produkter

Nej, tyvärr går det inte att måttbeställa våra egna designer. Däremot kan du beställa din egendesignade poster i flera olika mått. Se mer information här!

Vi erbjuder våra egna designer i canvas och posters i följande storlekar:

40 x 50 cm (15.75” x 19.69” tum)
50 x 70 cm (19.69” x 27.56” tum)
70 x 100 cm (27.56” x 39.37” tum)

Nej. Våra motiv finns inte tillgängliga någon annanstans.

Ones Who Do skapar själva allt grafiskt material vi använder på våra posters och canvas. Du kan därför vara säker på att du får helt unika motiv på dina produkter!

Våra unika posters är tryckta på FSC-certifierat, museumsklassat obestruket premiumpapper.
Med denna kvalitet, samt en vikt på 200g / m2, säkerställer papperet en lång livslängd och vi ser till att de platser och väggar som ligger närmast ditt hjärta kan avnjutas under många år framöver.

Vårt miljövänliga bläck fångar varje invecklad detalj i din valda design och säkerställer en skarp, jämn yta, och vår matta struktur ser till att tavlan inte ser glänsande ut när den stolt visas på din vägg.

En poster är en bild/motiv på ett specialtillverkat papper. En poster kännetecknas ofta genom att den köps utan ram och levereras i rör för att minimera risken för skador under transport.

En canvas är, vad vissa kallar för, en konstnärsduk som fästs på en ram. En canvas är ofta tillverkad av linne och/eller bomull och motiv på en canvas ser generellt sett mer livliga ut. Canvas är redo att direkt hängas på väggen när du får den.

Vi visar våra produkt storlekar i både centimeter och tum för att du som kund enkelt ska kunna veta vilken storlek som passar just dig.

Nedan hittar du omvandlingstabell mellan centimeter och tum:

40 x 50cm = 15.75" x 19.69"
50 x 70 centimeter = 19.69" x 27.56"
70 x 100 centimeter = 27.56" x 39.37"

Vänligen notera att måtten inte är exakt identiska.

Övriga frågor

Nej, i dagsläget bedriver vi endast e-handel. Detta för att garantera snabb leverans till dig som kund oavsett vart du bor.

Vi är ständigt på jakt efter nya inspirerande och motiverande personer att inleda samarbete med.

Vid intresse är du varmt välkommen att maila oss på info@oneswhodo.se

Beroende på vad ditt ärende gäller är det olika avdelningar du ska kontakta.

info@oneswhodo.se - vid allmänna frågor om sortiment, miljöarbete och försäljning. Även frågor om samarbete och frågor om företaget.
support@oneswhodo.se - vid frågor om retur och reklamationer