Gillar du inredning med färg? Kombinera lätt med svartvita posters

Gillar du inredning med färg? Kombinera lätt med svartvita posters

“Less is more” är ett uttryck vi ofta hör i inredningssammanhang. Och visst är det så att när vi inreder med samma färgskalor skapar vi en lugn och harmonisk omgivning. Här kan svartvita posters verkligen vara ett bra alternativ.

Även om du är en av de som gillar färg och gärna inreder med färgglada textilier och väggfärger, kan det vara svårt att hitta matchande posters som smälter in på ett naturligt sätt utan att det upplevs stökigt för ögat. Svartvita posters kombinerar du lätt med alla olika färger för att få till rätt känsla i just ditt hem. 

Ge ditt hem en personlig touch

Att inreda med svartvita tavlor är ett säkert kort och har på senaste tiden blivit väldigt populärt, speciellt när det kommer till att skapa en egen tavelvägg. Det finns många tips och trix men egentligen inga riktiga regler. Våga testa och använd din fantasi. Kombinera svartvita bilder med posters med text och variera gärna posters med och utan ram för att få en levande känsla. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränserna.
Det finns dock inga rätt eller fel. Det viktiga är att skapa ett hem vi trivs i, ett hem där vi känner oss hemma. I slutändan handlar det mycket om personligt tycke, vad blir vi inspirerade av och vad som gör oss glada inte vad som upplevs trendigt för stunden.