Familjeposters- Ny kollektion inför mors dag

Familjeposters- Ny kollektion inför mors dag

Dagen då vi hyllar våra mammor lite extra börjar närma sig. Inför mors dag lanserar vi en ny unik kollektion med Familjeposters. Med en mamma poster ger du bort en fin påminnelse om det speciella bandet vi delar med våra föräldrar, perfekt present till mors dag 

Mors dag är som mycket annat en Amerikansk ide´ som firas i stora delar av världen. Året var 1905 och det var en lärarinna vid namn Anna Jarvis som ville hedra sin bortgångne mammas minne med en predikan i kyrkan. Det predikades om moderskärlek och om fjärde budordet “visa aktning för din far och din mor” I Sverige firades mors dag första gången 1919. Vi har sen dess fortsatt att fira våra mammor på denna specifika dag som infaller sig den sista söndagen i maj.

Fars dag kom till några år senare på samma sätt. En far hedrades för att han ensam tagit hand om sina sex barn efter att hans hustru gått bort under födseln av deras sjätte barn. I Sverige firar vi fars dag andra söndagen i november.

En fråga vi kanske ställer oss är: Behövs det verkligen en specifik dag för att vi ska hylla och visa uppskattning till våra föräldrar? Egentligen förtjänar de att hyllas varje dag men jag tycker ändå om tanken av att det finns en dag där vi kan ge våra mammor och pappor lite extra kärlek. Med en Familjeposter kan vi ge en unik present som ger uppskattning alla dagar i veckan.

Du har nu även möjligheten att lägga till ett eget budskap på din poster. Här väljer du en egen text som gör din poster helt unik och personifierad.