Skapa tavelvägg – hur sätter jag upp posters och canvas?

Skapa tavelvägg – hur sätter jag upp posters och canvas?

Många drömmer om att ha inspirerande och tilltalande tavelväggar med fina posters och canvas i sitt hem eller på kontoret. De ska motivera, inspirera och vara exklusiva, samtidigt som de ska fånga ögats uppmärksamhet. Hur kan jag skapa en tavelvägg som på ett enkelt sätt sprider inspiration?


Inga riktlinjer när du skapar din tavelvägg

Hur du vill att din tavelvägg ska se ut är helt upp till dig. Det finns inga riktlinjer eller regler du måste förhålla dig till när du skapar ditt mästerverk till tavelvägg. Att rita upp, eller föreställa dig, hur du vill att det slutgiltiga resultatet ska se ut kan vara en bra punkt att utgå från när du börjar.
Hur ser omgivningen ut nära din framtida tavelvägg - Är det mycket detaljer på väggarna, bra ljus, mycket färger? Precis som när du ska inreda ditt hem eller kontor är det viktigt att försöka se till helheten och inte stirra dig blind på detaljer.

Nästa fråga du bör ställa är vad du vill att tavelväggen ska förmedla för budskap. Vill du att den ska utstråla inspiration? Motivation? Glädje? Eller kanske en blandning av alla tre?
En annan, ack så viktig aspekt, är att inte välja för många motiv med starka färger. Detta kan skapa ett väldigt stressigt och oorganiserat intryck. Försök istället att hålla en majoritet av dina motiv i liknande färgskala när du skapar din tavelvägg, välj därefter ut en eller två stycken motiv med starkare färger.

Montera din canvas och sätta upp posters
Precis som när du ska välja dina motiv, finns det heller inga riktlinjer för hur du ska sätta upp dina posters och canvas. Möjligheterna är oändliga - du kan rama in dina posters och ställa på ett hyllplan, du kan hänga din canvas på en krok i väggen. De kan till och med stå på golvet om motiven är tillräckligt stora! Hur du vill att din tavelvägg ska se ut är helt upp till din fantasi.

När du får dina canvas från oss behöver du inte oroa dig för att montera ihop dina produkter. Alla våra canvasprodukter kommer färdigmonterade på en kilram, vilket gör att du kan börja använda din produkt direkt när du tar emot den. Dina posters kommer rullade i en slitstark förpackning, som säkerställer att dina produkter inte tar skada under transporten.