Säg mindre. Gör mer!

Säg mindre. Gör mer!

”SÄG MINDRE, GÖR MER!”

Är du alltid upptagen, eller är du produktiv?
Forbes Magazine har i decennier skrivit om ämnet och sammanfattningsvis så särskiljer de distinkt dessa beteendedragen och beskriver dess beteendemönster enligt följande:

- Den upptagna personen spenderar all sin tid på att forska, försöker lära sig alla möjligheter, skapa långa att göra-listor och försöka göra saker perfekta innan de börjar. De kan tillbringa dagar utan något konkret att visa för sin tid och ansträngning. Upptagna människor tenderar att vara alltför tänkande och de har en otrolig förmåga att utöka sina uppgifter till den tid de har tillgänglig.

- Den produktiva personen tycker om att flytta bollen några centimeter närmare målet varje dag. De är handlingsorienterade och resultatdrivna. Det kanske inte är perfekt, men det är igång, och om strategi och planering är King, då är ”att vara igång” King Kong!

Som en av våra mentorer brukar säga: ”Perfektion är ett spel för att inte göra” - Gary Vaynerchuk

Vi har därför skapat en himmelsk tavla som varje dag påminner dig om att snacka mindre, göra mer! Tavlans färgspel kommer till sin fulla rätt ihop med våra svarta ramar eller som fristående canvas, så du som gör....är du igång?