Kontrollera dagen, annars kontrollerar den dig!

Kontrollera dagen, annars kontrollerar den dig!

"Antingen kontrollerar du dagen eller så kontrollerar dagen dagen dig." - Jim Rohn

Om det är något vi kan lära oss av tiden är att just nu, och nu, är härmed alltid försvunnet för dig. Den viktigaste läxan är framförallt att kontinuerlig rörelse mot ett och samma mål, ihop med repetitiva vanor, ger utväxling och rörelse framåt. Därför ska du bygga upp ett ”jag bestämmer mig för destinationen, nu kör jag bara, jag har inget att förlora, jag försökte och jag överlevde” mindset, varje dag tills det blir ditt mantra.

Ditt liv nu är kanske en som racingbåt, där allt sker i en galen fart och inte hinner att sakta in för att bestämma en egen riktning, då båtens fart tar dig igenom dagarna. Kanske är det så att du sitter stilla i en båt som flyter längs flodens strömmar, och tänker att du kan aldrig kan få upp farten för att utforska alla äventyr som finns på andra sidan?
Oavsett situation, sedd från olika perspektiv, är utgångspunkten densamma.
Få av oss har uppsatta mål som gör att vi tar kontrollen över dagen med en klar och precis riktning.

Varför inte därför hänga upp vår 'Punch Today In The Face' - mantra som motivationsfaktor i ditt hemmakontor, i hallen när du är på väg ut att fånga dagen eller på kontoret? Ta tag i ratten och dina åror och styr din båt och slit loss dig från livets strömmar!

Tavlans designers har med citatets kraft inspirerats av Svenska Försvarets kamouflagemönster M90, ”lövhögen”, som överensstämmer med svenska skogar och slätter, fast i årets färgtema och trender som gör att den smälter in både i hemmet, gymmet och kontoret.