Annorlunda posters

Annorlunda posters för det unika hemmet!

Idag är det en allt mer vanlig syn att se en tavelvägg av canvas och posters hos vänner och bekant. Att skapa en egen tavelvägg bestående av annorlunda posters är för många ett sätt att göra sitt hem mer personligt, då du själv väljer motiv, känsla och budskap i bilderna. Dock har många tavelväggar en gemensam faktor - de motarbetar just syftet att personifiera hemmet.

Varken unikt eller personligt
Många strävar idag efter att kunna sätta sin personliga prägel på sitt hem både när det kommer till färg- och formgivning men även på mindre detaljer, så som tavlor och prydnad. Idag vill man vara unik och ha det som ingen annan har. Ordspråk så som “Carpe Diem”, “Love, Live, Laugh” och “Work hard, Play hard” blir en alltmer ovanlig syn. Istället ersätts dessa med estetiskt tilltalande canvas eller annorlunda posters, där individen själv får välja känsla, budskap och motiv. En disig bild på en sjö med solens reflektion i vattnet, en bild på en björn i naturen. Motiven kan variera helt utefter individens önskemål.

Trots individens möjlighet till att kunna välja sina motiv, blir resultatet varken unikt eller personligt. Motiven som idag går att köpa på de större posterbolagen finns ofta på flera olika hemsidor och är därför väldigt enkla att få tag på. Ofta är bilderna som används på designerna Royaltyfria. Detta betyder att vem som helst får använda bilderna, utan att bryta mot upphovsrätten.
Detta resulterar i att de hemsidor och designer som använder sig av likadana Royaltyfria-bilder inte upplevs som unika och inspirerande.

Exklusiva och annorlunda posters
Ones Who Do är ett av de få posterbolag som själva skapar och utformar sina designer. Du kan därför vara säker på att de produkter du köper hos oss inte finns tillgängliga någon annanstans. Hos oss hittar du spännande inspiration för ditt hem och kontoret. Tavlor med inspiration till ert vardagsrum, motiverande posters till ert barnrum - möjligheterna är oändliga!

Ones Who Do riktar sig mot de som söker en inspiration och motivation i vardagen. Vi finns för dig som vill sprida inspiration genom att skapa din egen tavelvägg av canvas eller posters. Vi hjälper dig att göra ett miljömedvetet val, samtidigt som du får högkvalitativa och närproducerade produkter.